Bemutatkozás!


Losonczi Éva Mesterkozmetikus Losonczi Éva, Mesterkozmetikus és Szakoktató vagyok, engedd meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam:

Több, mint 20 éves szakmai múlttal a hátam mögött, nyugodtan kijelenthetem, hogy azon kevesek közzé tartozom, akik elmondhatják magukról - kicsit közhelyesen szólva -, hogy a szakmájuk, a hobbijuk!


Nagyon szeretem a munkámat - annak minden kihívását - szeretek emberekkel foglalkozni! Jóleső érzéssel tölt el, amikor látom a vendégeim elégedett arcát, egy-egy kezelés utám. Ez bőven kárpótol engem mindenért, -a sok egyetemi évekért, továbbképzésekért -, ami ahhoz kellett, hogy a szakmám csúcsára jussak. Büszke vagyok arra, hogy ahhoz az igen szűk csoporthoz tartozom, akik Diplomás Kozmetikus Szakoktatói végzetséggel rendelkeznek, és ezzel a tudással, illetve a sok-sok éves szakmai gyakorlatommal, a vendégeim hasznára lehetek!

A szalonomat nyugodt-, csendes környezetben üzemeltetem, ahol nagy hangsúlyt fektetek a diszkrécióra, ezért kizárólag előre egyeztetett időpontban fogadom a vendégeimet és a kezelések alatt senki más nincs jelen!Abban az esetben, ha kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal, üdvözlettel:

Losonczi Éva Mesterkozmetikus!
Iskoláim:1992-től, a szakvizsgám megszerzése óta dolgozom kozmetikusként. Arra törekszem, hogy a vendégeim - az igénybe vett szolgáltatásaimmal - elégedetten távozzanak. Kitartásomnak-, kíváncsiságomnak-, és a szakma iránti elkötelezettségemnek köszönhetően - a későbbiekben is -, jónéhány szakmai tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt!


1994-ben Mestervizsgát szereztem, és - pályafutásom alatt - számtalan szakmai versenyen indultam. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2002.-ben - az egyik országos sminkversenyen - közönség díjat kaptam.


2007-ben, a Pécsi Tudományegyetemen, Műszaki Szakoktatóként végeztem kozmetikus szakirányon. Felsőfokú szakirányú végzettségemnek köszönhetően, számos szakmai szakértői munkára kérnek fel. Vizsgaelnökként, aktívan részt veszek a szakmai vizsgáztatásokban is. Azoknak a kozmetikusoknak, akik már korábban végeztek, szakmai továbbképző tanfolyamokat szoktam tartani. Tanulóképzéssel, 1992-től - a kezdetektől - foglalkozom, és sok kiváló szakember került már ki a kezeim közül. Fontosnak tartom, hogy a tanulóknak átadjam a tapasztalataimat!