Mikrodermabrázió


Microdermabrázió, főoldal kép Ez a rendkívüli technika, ismét bársonyossá-, puhává-, fiatalossá teszi a bőrödet! A mikrodermabráziós bőrcsiszolás - melyből kétféle technika létezik - szolgáltatja az alapját, a Reviderm® kezeléseimnek, melyben több, mint 40 féle személyre szabott csomag található. Ebből a széles választékból - garantáltan -megtalálod, a neked leginkább megfelelőt!
Legnépszerűbb Reviderm® kezeléseim:

 1. White Controlled Kezelés
  (Pigment folt halványításra)

  Speciális kezelés, a pigmentfoltok-, az öregségi foltok-, szeplők világosítására. A pigmentfoltok halványítására használt gyümölcssav, már az első alkalommal jelentős eredményeket hoz, a bőr színének világosításában. A japán gombából nyert koji sav, hiperpigmentációk- és öregségi foltok esetén, keratolitikus hatású. Abban az esetben, ha csak helyi világosítást kíván, úgy ez is megoldható, hiszen a kezelés nem csak az egész arcon, de a foltokra - helyenként - is alkalmazható. A fényvédelem - ennél a kezelésnél - igen fontos, a kezelést követően!

 2. Oxygen Step Kezelés
  (Stresszes bőrre)

  Hatékony kezelés, a bőrsejtek oxigénmegkötő kapacitásának növelésére, mely a sejtanyagcsere számára rendkívül fontos. A hatóanyag, tökmagkivonatot tartalmaz, mely stimulálja a zsírsejtek szállítását, az eukaliptuszfa leveléből nyert kivonat pedig szaruoldó hatású. A bőr, a kezelés során finom-, rózsás-, sima lesz, és már egy kezelés után fiatalabbnak tűnik. A sejtlégzés aktivizálódik, melynek során a különleges hatóanyag koncentrátumok mélyebben bekerülnek a bőrbe.

 3. Argi-Syn Feszesítő Kezelés
  (A feszes- és pihent bőrkép eléréséhez)

  A kezelés során, aktiválódik a kollagéntermelés folyamata. A növekedési faktorokat tartalmazó kezelés, egy új, innovatív hatóanyag bomba a bőr számára, melynek neve: Argi-Syn. A hexapeptid gondoskodik a ráncok mélységének csökkentéséről, a tripeptid fokozza a kollagén termelését, a hyaluronsav pedig, a hosszú távú hidratáltságot eredményezi. Ez a csodálatos hármas kombináció, eddig nem látott eredményeket hozhat a bőr számára.

 4. Detox Oleosa Kezelés
  (Speciális kezelés olajos-, szeborreás bőrre)

  Reviderm kezeléshez használt krémek

  Speciális kezelés az olajos szeborreás bőrkép javítására, melynek látható jelei a tág pórus, az olajosan fénylő bőr és gyulladások. Pubertáskori fiatalok gyakori bőrproblémája, valamint az ártó munkahelyi körülmények (légkondícionáló, száraz, poros levegő) eredménye, melyet kiválóan kezelhetünk ezzel az eljárással. A mikro ezüstpor és a természetes agyag keverékéből álló antibakteriális pakolás hatására minden bőrirritáció megszűntethető. A bőrkép már első alkalommal javul, a pórusok zártabbak lesznek és csökkennek a gyulladások is. Nincs többé fényes arc, csak matt, természetes bőrfelület.

 5. Detox Sicca Kezelés
  (Speciális kezelés korpás szeborreás bőrre)

  Az erősen tisztátalan bőr kezelésére javasolt eljárás, melynek hatására megszűnik a fakó de ugyanakkor érzékeny bőrtónus. Megszűnik a korpázó hámlás és a húzó bőrszárazság. Ez a bőrtípus több törődést igényel, mert a szeborrea nem csak zsír- de vízhiánnyal is párosulhat. Ezért a Reviderm®, külön ápoló krémet fejlesztett ki számukra, amely egyedülálló a kozmetikumok piacán. A bőr hidratált- és rugalmas lesz, már egyetlen kezelés után is.

 6. Cell Regeneration Kezelés
  (Az igénybevett bőr intenzív regenerálására)

  A kezelésnek célja, intenzíven aktivizálni a sejtek anyagcseréjét. A helyi ráncokat - mint pl. a száj környéki ráncok - különválasztva kezeljük, ezzel pozitívan befolyásoljuk a regenerálódását. A bőr anyagcseréje az EGF, complex bőrazonos, biológiailag aktív citokin hatóanyagának segítségével aktiválódik, melynek hatására a kötőszövet megerősödik. A C-vitamin, értékes revitalizáló koncentrumával növeli a kollagén-szintézist, így fiatalos ragyogást biztosít.

 7. Anti-Age Kezelés
  ( Hatékony kezelés a bőr öregedése ellen)

  A ránctalanítás eredményessége a bőr védelmi rendszerének megerősítésében mutatkozik meg. Az OPC hatóanyag, szőlőmag és fenyőmag kivonat pycnogenol tartalma megerősíti az érfalat, antioxidáns, gyulladásgátló hatású. Világszerte ez az egyik legerősebb szabadgyök megkötő tulajdonságú hatóanyag, ötvenszer erősebb hatású mint az E-vitamin. A kezelés során a belülről építkező sejtregeneráció megvédi bőrét a káros környezeti hatások által okozott bőröregedéstől, hatékonyan csökkentve a ráncokat.

 8. PCA Peeling Kezelés
  (Gyümölcssavas kezelés az aknék ellen)

  Az AHA, gyümölcssavak összességéből álló készítmény. A kezelés során megszabadítja a bőrt az elszarusodott részektől és alkalmazása ideális, a pigmentzavarok esetén is. Felfrissíti a bőrfelszínt, sejtosztódásra készteti az alsóbb szövetek sejtjeit, ezáltal bőrmegújulást eredményez. Kúraszerű alkalmazásával, a bőr teljesen megváltozik, frissebb-, világosabb-, üdén simább lesz. A kezelés után és a kúra alatt fényvédő krém használata kötelező!
Bőrcsiszolási technikák:

Ahogyan a bevezetőben olvashattad, mikrodermabráziós technikával két féle bőrcsiszolási eljárást lehet megvalósítani, melyekről - alábbiakban - részletezve olvashatsz!

1. Gyémántfejes mikrodermabrázió

A bőrcsiszolás legmodernebb formálja, a gyémántfejes mikrocsiszolás. A gyémántfejes rendszernél nincs szükség kristályokra. A hámlasztás akkor megy végbe, amikor a gyémántszemcséket tartalmazó fejet az egyenletes-, szabályzott vákuum odaszívja a bőrhöz. A gyémántszemcsék segítségével ledörzsölöm az elhalt hámréteget, miközben a készülék, az elhalt sejteket leszívja a bőr felszínéről. Az eljárás során nincs szükség egészségkárosító-, vagy egyéb anyagok használatára, így a kezelés folyamán a vendég tökéletes biztonságban érezheti magát.

Bőr csiszoló készülék

Előnyök:

Milyen bőrproblémákra alkalmazható?

Felmerülő kérdések:

El lehet-e a bőrt túlságosan vékonyítani?

Igen, sajnos el lehet vékonyítani a bőrt, ha a készülék - amivel a kezelést végzik - nem elég egyenletes vákuumot állít elő, illetve előfordulhat még a csiszolófej gyenge minőségétől is. Az is előfordulhat, hogy a kozmetikus nem megfelelően méri fel a bőr vastagságát, így helytelen kezelési tervet alkalmazva túlzottan vékonyíthatja a bőrt. Ezért is érdemes, a legmagasabban képzett szakemberhez fordulni, az ilyen jellegű kezelések esetén!


Milyen javulást tapasztalok a bőröm állapotában?

Javulás, már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású és üdébb színű lesz, szinte "lélegzik". A kozmetikai krémek-, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Mitesszeres bőr esetén, a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, de mindenképpen csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.


Hányszor szükséges alkalmazni?

Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell magunkat vetni egy kezeléssorozatnak. Ez 4-8 mikrodermabráziós kezelést jelent, nagyjából heti egy alkalommal. Miután elértük a kívánt eredményt, 1-2 havonta érdemes emlékeztető kezelést alkalmazni.


Milyen esetben nem szabad alkalmazni?

2. Hidroábrázió

Hidroabrázió almenü kép

A bőrcsiszolás egyik új-, kíméletes fajtája a hidroabrázió. Ennek lényege, egy fizikai eljárás, mely ultrahang segítségével (percenként kb.30000 rezgés) szétporlasztja a vízcseppeket, majd az apró mikro-robbanások segítik eltávolítani az elhalt hámlemezeket- és szennyeződéseket a bőr felszínéről. A kezelés nagyon kíméletes, ezért azoknak a vendégeknek ajánlott első sorban, akiknek érzékeny bőrük van. Mivel vízzel történik a hámlasztás, így érzékenységet sem okoz! A felhasznált víz hűsíti, hidratálja a bőrt, kizárólag az elszarusodott rétegeket tisztítja le, azonban azt fontos megjegyeznem, hogy Pigment foltok halványításra, ez a módszer nem hatékony, ahhoz a gyémántfejes csiszolás szükséges!

Előnyök:


Bőrcsiszolás ellenjavallatai:


Legnépszerűbb
kezeléseim
Bőrcsiszolási
technikák